zondag 6 december 2009

Kunst in huis

We kregen de opdracht om kunst te zoeken bij je thuis. We hebben veel schilderijen in de woonkamer maar die vond ik maar wat gewoontjes. Dus ben ik op mijn kamer gaan kijken en zag ik dit kunstwerkje. Het is gemaakt van papier en in 3D, het zijn 6 beertjes die in de lucht zweven. Het grootste beertje wil de ballon lek prikken. Een ander beertje moet zich goed vasthouden anders valt hij er uit. Ik heb het gekregen van mijn oma toen ik nog een baby was. Veel kan ik me niet meer herinneren van toen ik het heb gekregen maar het betekend wel heel veel voor mij. Want als mijn oma er niet meer zou zijn dan heb ik altijd dit nog.

donderdag 12 november 2009

ZSC Logo.


Bij deze opdracht moesten we logo's maken voor onze school. Want het logo dat onze school nu heeft is eigenlijk best wel saai. Daarom mochten we aan de gang gaan met onze creatieve ideeen en zelf een logo ontwerpen voor de school.
Je moest uiteindelijk 8 logo's hebben. 5 Moest je ongeveer natekenen van al bestaande logo's en je mocht er 3 zelf verzinnen.
Je moest de logo's laten controleren en mocht dan samen met mevrouw Pijnenburg het eind logo kiezen.
Dit is mijn eind logo geworden. Het is een kralen ketting met het ZSC als hangertje.

zaterdag 31 oktober 2009

Wie ben ik?







Hoi, welkom op mijn blog.


Ik ben Tessa en voor het vak kunsteducatie moeten we deze blog maken.

Ik ben 14 jaar oud en woon in Terneuzen.

Ik zit in klas A3a op het ZSC en doe VWO.

Onze mentor is mevrouw Pijnenburg.

Mijn hobby's zijn dansen, lachen, muziek luisteren en afspreken met vrienden en vriendinnen.

Ik heb donkerbruin haar en bruine ogen.

We zijn thuis met z'n 5en, ik heb 1 broertje en 1 zus.

Het liefst luister ik naar allerlei muziek, maar ik hou wel heel erg van Beyonce, Taio Cruz, Chris Brown, The Pussycat Dolls, Akon, Mario, Trey Songz, Jeremih, Nicki Minaj en nog vele anderen.




Liefs, Tessa.